Absolvent učebného odboru 2964 H cukrár počas štúdia získava odborné vedomosti a zručnosti z oblasti gastronómie. Po absolvovaní je pripravený vykonávať kvalifikované činnosti v odbore cukrár. 1. Základné údaje Kód a názov študijného odboru: 2964 H cukrár Forma štúdia: denná Stupeň vzdelania: úplné stredné odborné vzdelanie – ISCED 3C Dĺžka štúdia: 3 roky Podmienky na prijatie do odboru: úspešné ukončenie 9. ročníka ZŠ, zdravotná spôsobilosť Spôsob ukončenia vzdelávania a prípravy: záverečná skúška Doklad o dosiahnutom […]
Absolvent učebného odboru 6456 H kaderník počas štúdia získava odborné vedomosti a zručnosti potrebné odbornú prácu v prevádzkach kaderníctiev so všeobecným prehľadom o celej oblasti kaderníckych a kozmetických služieb. Základné údaje Kód a názov študijného odboru: 6456 H kaderník Forma štúdia: denná Stupeň vzdelania: stredné odborné vzdelanie – ISCED 3C Dĺžka štúdia: 3 roky Podmienky na prijatie do odboru: úspešné ukončenie 9. ročníka ZŠ, zdravotná spôsobilosť Spôsob ukončenia vzdelávania a […]
Absolvent učebného odboru 6445 H kuchár počas štúdia získava odborné vedomosti a zručnosti z oblasti gastronómie. Absolvent po troch rokoch prípravy môže pracovať ako kuchár v zariadeniach spoločného stravovania a v ubytovacích zariadeniach. Základné údaje Kód a názov študijného odboru: 6445 H kuchár Forma štúdia: denná Stupeň vzdelania: stredné odborné vzdelanie – ISCED 3C Dĺžka štúdia: 3 roky Podmienky na prijatie do odboru: úspešné ukončenie 9. ročníka ZŠ, zdravotná spôsobilosť Spôsob ukončenia […]
Učebný odbor 2982 F potravinárska výroba Odborná príprava v učebnom odbore 2982 F potravinárska výroba je zameraná na získavanie vedomostí a zručností pre výkon jednoduchých a pomocných kvalifikovaných prác v potravinárskej výrobe. 1. Základné údaje Kód a názov študijného odboru: 2982 F potravinárska výroba Forma štúdia: denná Stupeň vzdelania: nižšie stredné odborné vzdelanie – ISCED 2C Dĺžka štúdia: 2 roky Podmienky na prijatie do odboru: Do 1. ročníka vzdelávacieho programu nižšieho stredného odborného vzdelávania […]